Üye Ol Üye Girişi
HABER
TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Tarih: 02 Ocak 2024

Milli İrade Platformu olarak “Şehitlerimize Rahmet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet” yürüyüşü için yaptığımız çağrıya, sadece İstanbul’dan değil; Türkiye’nin ve dünyanın farklı noktalarından kadın-erkek, genç-yaşlı demeden yüz binlerce insan, 1 Ocak 2024 Pazartesi günü, sabahın erken saatlerinde Galata Köprüsü’ne akın ederek sesimiz oldu. 

Bilinmelidir ki Milli İrade Platformu olarak “bu toprakları vatan yapan” şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak adına; terörle ve teröristlerle verilen mücadeleye destek olmaya devam edeceğiz. İsrail’in gerçekleştirdiği zulmü dünyaya duyurmak ve Filistin’de kadın-çocuk demeden katlettiği masumların hesabını sormak adına; verilen mücadeleye “daha adil bir dünya için” tarafımızı belli ederek, “zalimin değil, mazlumun yanında olmaya” devam edeceğiz.  

Bir kez daha vurgulamak isteriz ki şehitlerimize sıkılan kurşunu temin eden el ile Gazze’ye atılan bombaları temin eden elin aynı eller olduğunu biliyoruz ve bu bilinçle Galata Köprüsü’nden yükselen sesin kimleri rahatsız ettiğinin de farkındayız.  

Bu vesileyle; çağrımıza yanıt vererek Galata Köprüsü’ne akın eden yüz binlerce vatandaşımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, yürüyüşümüze ilgi gösteren basın mensuplarımıza, fiziken yanımızda bulunamasalar da duaları ve kalpleriyle bizlere destek olan milyonlarca vatandaşımıza teşekkür ediyoruz.